Faciliteter

Till din tjänst

Vi som driver och arbetar på Maria Inn lägger stort värde vid en nära kontakt med våra gäster, för att försäkra oss om att de alltid är nöjda och har vad de behöver. Vi driver ett välutrustat hotell med alla viktiga faciliteter – och mer därtill. En del av Maria Inn är helt nyrenoverat och detta nya, fräscha kombineras med mysiga möbler och textilier i retrostil.

Vad ingår?

En hel mängd saker ingår när du bokar din vistelse på Maria Inn. Detta är billigt boende när det är som bäst!

Lakan och handdukar finns tillgängliga och byts av vår personal så att du alltid ska kunna ha fräscha, rena och väldoftande tyger nära din hud. Vi erbjuder givetvis gratis Wi-Fi i hela byggnaden och i alla rum finns en platt-TV med ett brett utbud av kanaler via Canal Digital.

I byggnaden har Maria Inn en tvättstuga som våra gäster har fri tillgång till vilket underlättar massor för resenärer såväl som långtidsboende. I tvättstugan finns också strykmöjlighet.

Varje morgon dukar vi upp en väl tilltagen frukostbuffé, du vet väl att frukosten är dagens viktigaste mål?

Incheckning

Du är välkommen att checka in från kl. 15.00 och klockan 20.00 stänger vi receptionen. Det går givetvis att anlända även vid andra tidpunkter, men då bör ni meddela oss detta, så att vi kan arrangera mottagandet.

Mat

Maria Inns restaurang Marias bakficka är en mysig restaurang med spanskinspirerad inrednng, där det serveras en lättare meny, med bland annat hamburgare, caesar sallad och friterad rödspätta. Där finns även ett urval av spanska öl och viner som ni kan njuta av till maten.

Maria inn är perfekt när man söker billigt boende i Helsingborg

Boka rum